Natt´,

Hinner inte blogga men igår var underbart och idag var bättre !
Puss och God natt!

77
// illustreradtankesyn

Mammas tid,

Tisdag. I morgon onsdag. Ledig i morgon. Får se vad det blir av mig då. Ska väl krångla med datorn antagligen... Åker iaf till Malmö runt halv 1 för att bita naglarna av mig. Jag är typ nervös redan nu och det har ändå ingenting med mig att göra :S Men det ska bli otroligt kul! (Måste få kameran tömd!) Lycka till rumpnisse ! <3
Träffade Magdisen igår. Hon är så himla mega mys och jag har saknat henne så mycket. Det behövdes inte så mycket, en promenad räckte bra. Ett litet glädjeskutt var det enda jag hann se medan jag tog av mig hjälmen innan jag fick världens varmaste kram. Jag har inte kramat någon så på länge. Härliga unge !

Jag blir fortfarande inte klok på det här med kärleken. Vad gör jag för fel? Om det är mig det är fel på, varför kan ingen vara ärlig nog att berätta vad jag gör fel ? Jag vill göra rätt men jag förstår verkligen inte. Förklara. Jag orkar inte gå runt och tänka massa "om" och "men". Ge mig inte dubbla budskap för att på något sätt vilja få mig att vilja mer, det gör mig bara förbannad. Finns det ingen som talar sanning ? Hur svårt kan det vara? Jag gillar dig. Jag gillar dig inte.

Mammas sår är läkt. Det är en underbar lättnad! Jag tror inte förstår vad hon (och vi andra) har varit med om... I 1 år har hon gått på piller. 1helt jävla år! I 1 år har de grävt i hennes ben, letat efter fel, sett henne som ett exempel på hur produkter fungerar mot det ena och det andra. Ett försöksdjur har hon varit. Ett försöksdjur som åkt mellan sjukhuset och arbetet med pillerburken tryggt i väskan. Varendra morgon, middag och kväll har man hört skramlet från pillerburken. Hon har gått på krycker och åkt rullstol. Förhoppningar har slocknat. Tankar, drömmar och glädeje som bortsprunget.
1 år. Det är över nu. En ny tid. En bra tid. Mammas tid.

77
// illustreradtankesyn

Fuckin' måndag,

Sega, sega måndag ! Varma, varma måndag! Trötta, trötta Emma!
Egentligen skulle jag väl kunna sluta mitt blogginlägg där men jag är väl helt enkelt för egocentrisk för det  ;)
Idag har varit en otroligt seg och jobbig måndag. Det har varit olidligt varmt och efterom det är varmt kommer det inget folk till Hovdala. Idag var jag bara trött på att jobba. Inget blev rätt. Jag vaknade 8.oo börjar 8.3o och mina nycklar låg i mammas bil och mammas mobil funkar inte... Kom till jobbet, en kvart för sent, och fick börja rensa i trädgården. Jippie..! Det var varmt redan på morgonen och mitt lilla huvud orkade inte riktigt med det.

Ibland så slår det mig vad jag saknar att veta vad kärlek betyder. Jag kommer bara ihåg stunder av "värme" och jag tror det är kärlek.
Det är inget illa menat mot någon att jag inte kommer ihåg vad kärlek är men det är rätt tragiskt...
Hur beskriver man kärleken med ord ?
Om någon säger "kärlek" till mig och ber mig säga vad det första som kommer upp i huvudet på mig är blir det bara ett namn. Ett namn jag deffinitivt inte kan skriva här. Inte ens här, i min egen blogg.
Till vem säger man vad man saknar när det gäller kärlek?
Men jag gör det. Jag saknar kärleken! Jag vill ha kärlek nu. Kunna veta vad det är. Kunna känna hur det känns.
Jag vet hur otroligt fult och korkat det låter men gud, jag vill.

And still I can't let you be
Most nights I hardly sleep
 Don't take what you don't need from me

It's just a drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven

77
// illustreradtankesyn

Helg,

Så kom då äntligen helgen och friden med den. Jag hade en underbar kväll igår. Allt var så lugnt och skänt. Jag gjorde precis som jag ville och hur jag ville och när jag ville. Jag körde till preem och köpte en engångsgrill och grillade korv och kyckling (Det tog otroligt mycket längre tid än jga trodde!). Tittade på film efter film och runt 23 någon gång kom jag på att jag ville bada så, varför inte? Jag tog på mig lite badkläder och gick ut. Till min besvikelse fick jag se en algutbruten pool och det var inte längre lika lockande att bada. Jag städade av det värsta och tänkte att det kan väl inte vara värre än att bada i sjön. Det var otroligt skönt!
Efter det gick jag rakt in i duschen och avslutade kvällen med en kopp underbart, underskattat te.
Idag vaknade jag halv 11 för att jag var sjukt pissinödig. Gick på toa och somnade sen om och vaknade inte förrän 13.3o (A). Jag steg upp ringde mamma och började genomföra min fina planering. Jag städade hela nedervåningen och tvättade två maskiner tvätt. Det är tur att vi bor i hus så vi inte kan bli vräkta för grannarna tycker nog varken om mig eller Lars Winnerbäck längre :p
Nu ska jag dricka lite kaffe, duscha, marinera kyckling och köra och handla för ikväll ska jag och Elin ner till Bosarp och ha det mysigt. Har du vägarna förbi så slå en pling (:


77
// illustreradtankesyn

Fredag fredag fredag !

Äntligen fredag ! Guuud vad jag har längtat! En vecka nästan färdig. Ledig i morgon och sovmorgon på¨söndag. Har huset för mig själv hela helgen ( :o ! ) och det är det bästa som hänt på länge ! Det firar vi, jag och hunden, förövrigt med hyberdans :D (Feel free to join (: )
Tänker försöka få tag på mina små vänner Elinpelin och Pänna och kolla om de är sugna på lite BBQ-party down the beach, för det är jag !
Dagen idag var varit ooooolidlig och jobbig. Jävla Karin satt extra mycket på sitt rum för att jag inte skulle kunna få städa och komma hem i tid! Jagvet att hon gjorde det med flit! ...typ...
Jaja, Hovdala var okej. Lite trevligt folk idag iaf och fick stänga en timme tidigare så. Det var helt ok för mig.
I morgon blir det äntligen lite allvar. Jag planerar att städa, tvätta och springa lite :D Är inte helt säker på att den planeringen kommer att bli verklighet men jag hoppas det. Jag tycker faktiskt det är skönt att göra lite sånna saker, på egen vilja. Ska tvätta arbetskläderna, det är lite nervöst! Tänk om dom krymper ?! Eller blir typ blekta eller dylikt?!

I'll never be your beast of burden.
My back is broad, but it's a' hurtin'.
All I want is for you to make love to me.
I'll never be your beast of burden.
I walk for miles, my feet are hurtin'.
All I want is for you to make love to me.

What's the matter with me?
Ain't I hot enough?
Ain't I rough enough?
Ain't I rich enough?
I'm not too blind to see.

I'll never be your beast of burden.
So let's go home and draw the curtains.
Put some music on the radio.
C'mon, baby, make some love to me.

Oh, what's the matter with me?
Ain't I hot enough?
Ain't I rough enough?
Ain't I rich enough?
I'm not too blind to see.


77
// illustreradtankesyn

Nisse Hellberg,

Borde sova nu men måste skriva lite snabbt.
Har jobbat kvällen idag. NIsse Hellberg spelade, ganska okej. Träffade nya människor och jag tror att en utav dom manliga människorna lyckades bli kär i mig :s
Vad gör jag nu liksom? Denna killen är verkligen helt, på alla vis. Otroligt snäll och rolig, ser helt ok ut och bor i Sösdala. Vad mer vill jag ha? Vad mer vill jag ha..?
Nu vet ju jag vad jag vill ha, nästan. Men vad gör jag nu? Hur fortsätter man något sånt här?

Sista dagen på vårdcentralen i morgon. Kärlek på det !


77
// illustreradtankesyn

Liar, liar.

Efter gårdagens blogg känner jag mig idag som en stor lögnare. Jag var inte i säng före 23 (a). "Något" höll mig uppe till halv tolv. Något jag fick straff för idag på morgonen. Vaknade halv sju (och då ska man veta att jag börjar sju) ! Men jag hann, det var bara på med kläderna, borsta tänderna och köra.
Idag var jag färdig städad på tre timmar och gick hem vid tio. Irriterande faktiskt, jag gjorde en hel dags arbete på tre timmar och får ändå mindre lön. Jaja.
Min "arbetskamrat" på Hovdala kan jag inte riktigt sätta fingret på. Jag vet inte om jag tycker om henne eller inte. Hon bara är liksom. Lite knäpp kanske men det är ju jag med..! I morgon blir iaf första dagen jag är själv på eftermiddagen. Imon blir extraextra jobbig och lång. Ska vara bodyguards på Nisse Hellberg konserten som ska vara på slottsgården. Eller bodyguards och bodyguards, vi ska städa efter folk. Men det är ju nästan samma sak... Eller ?
Mamma och Anders for iväg på någon allsångskväll någonstans långt bort. Jag orkade inte följa med idag heller och får alltså ännu en kväll för mig själv. Men idag blir jag nog helt själv.
Jag fick nästan ångest när jag sa nej idag igen. Det är så mycket skit här hemma som hela tiden cirkulerar så jag borde nog följt med, bara för sinnesrons' skull... Pappa ringde två gånger igår, jag svarade inte. Jag bara väntar på att han ska dyka upp på Hovdala, vad gör jag då ? -"Hej välkommen in och ta en titt i Lilla Boden!" Skulle inte tro det va.

77
// illustreradtankesyn

Långa dar´och korta nätter,

Ska bara börja med att säga att jag är otroligt bäst! Jag kunde alldeles själv byta stilmall på min blogg :o ! ! !  Det ni !
Jaja, iaf... Idag har varit en väldigt jobbig och krävande dag med mycket hårt arbete. Vi slog rekord igår, sålde för 1000 kronor :) Är jag stolt? Njaaa, bara lite. Vi slog nämligen rekord idag igen (: 1120 kronor :p Det är roligt när det går bra men det var väldigt jobbigt att gå upp i morse. Kände att jag borde nog gått och lagt mig en halvtimme tidigare... Så nu vet ni det oxå gott folk, jag sover vid 11 ! (Jag väntar alltså inte på att folk ska logga in på msn (; )
Min långa dag började vid 6. Fin frukost som vanligt med underskattade keson. Stressade mig igenom förmiddagen för att säkert hinna med men då var det en seg käring som aldrig blev färdig i sitt rum så jag kom inte till att städa och då tog det 45 min extra. Låter kanske lite men det är ganska irriterande när man ska iväg till nästa jobb, och hon vet om det. Jag kom i tid till Hovdala ändå och det gick ju som sagt bra.
När jag kom hem kom mamma med det underbara förslaget om att köra till Åhus och grilla. Inte precis vad jag suktade efter. Så jag fick en hemmakväll för mig själv, men det är inte fel. Min mat däremot, den blev helt fel! Jag tänker inte ens berätta men mina röda linser såg ut som tomatpuré... Det blev kotlett och sallad :p Sen kom Elinpelin förbi en runda och hade an otroligt filosofisk fruktstund tillsammans med mig och en liten mysfilm (:
Nu sitter jag här framför min fina gamla dator och lyssnar på underbara Daniel Lemma som jag fått skickat av underbara Anna :) Snart sleepytime (:

Förövrigt förstår jag fortfarande inte, förklara.


77
// illustreradtankesyn

Förklara

Jag vet att det bara är cirkus 38 minuter sen jag skrev ett inlägg men det struntar jag i nu.
Vad är det som händer? Vad menar du? Handlar det om mig över huvud taget?
Gud vad jag är en förvirrad människa. Jag tror egentligen inte att det handlar om mig, det är nog mest önsketänkande. Men visst, erkänn själv att det skulle lika gära kunna handla om mig..... Jag förstår ingenting men det är ju inget nytt. Jag trodde det var klarspråk som gällde, men det kanske det är ? Eller?
Jag är iaf förvirrad!
Du vet ju. Du vet ju att jag vill och precis vad jag vill.
Tänk om det handlar om mig. Magen säger det.
Det handlar inte om mig, det kan det inte göra. Det är för asocialt i vanliga fall.
Men kanske, kanske är det så du vill. Långsamt.

Förklara.
// illustreradtankesyn

Hard workwork,

Var hos Annapanna igår :) Eller första var vi egentligen på Hovdala slott och kollade runt lite. Det var mysigt :) Träffade Jockes föräldrar, de är sååå trevliga och mysiga. Skojjade och bad mig ringa och "störa" honom. Sen for vi iaf hemmåt mot Brönnestad och jag lockade ut Elin som var nyligen hemkommen från Blekinge. Hon var längre :p
Kom hem sent för att allt krångalde med fotton och grejjer så det tog lite längre tid än beräknat. Inte för det gjorde mig ngt, anna är mysig :) Blev dock inte jätte socialt....
Emelie den lilla sötnosen skrämde livet ur mig oxå. Men det klarade vi oss igenom. Jag saknar dig! Det är bra att du hör av dig!
I morse var det upp tidigt. 7:00 ringde klockan men det var ganska okej ändå, kände mig ganska redo. Fin frukost med keso, frukt och nötter (Keso är sjukt underskattat!). Fixade middagen och for iväg med min moppe. När jag kom fram stod Thomas och hälsade välkommen. En trevlig man i 40-års åldern. Han visade runt lite och vi hade vårt första morgonmöte och träffade massa nytt folk med många nya namn att lära sig. En annan man som hette Henrik bla. Han var förövrigt både social, attraktiv och förlovad :p Där var två små  "tanter" som var trädgårdsmästare och en man som hette Sigge som klipte gräs med hästar :S Över lag var alla trevliga och snälla. Själva arbetet var ganska lätt, det handlar bara om att vara social. Allt gick jättebra, det var lite segt emellanåt men vilket jobb är inte det?
I morgon blir det upp ännu tidigare för att städa på vådrcentralen. Det är inte riktigt lika kul men jag intalar mig själv att det är pengar iaf...
Ao, så är läget nu.

77
// illustreradtankesyn

ps, Jacob är ett svin! ds.

Home again,

Nu är jag hemma, igen. Vi for ganska hastigt till Halmstad igår och nej, bilderna gick inte att lägga in. Irriterande? Svar: Ja! Jaja. Det blev inget Håkan iaf, tyvärr. Det visste jag egentligen innan. Emma var där när vi kom och om inte skulle åkt hem hade hon nog följt med... Lilla Tjohanna var i Göteborg på Gothia och var duktig. Försökte ju få tag på två andra personer som jag ansåg kunde följa med men det passade inte :p. Nu är vi iaf hemma igen. Halstad var mysigt ändå, fastän jag missade Håkan... Maten var jobbig nu med. De åt massa mums så jag fuskade lite. Å andra sidan anser jag mig själv inte som en påbörjad GI-are, än.
Hemma ööööööööööösregnar det nu! Fast jag tycker faktiskt om det. Det är mysigt på något konstigt vis (om det håller i sig går jag ut och springer). Det är egentligen nu man ska ut och bada men det lär väl inte bemötas så possitivt här hemma. Det gör inget jag säger nu för tiden. Mamma och jag har bråkat sen jag kom hem. Jag hatar det. Jag orkar inte med sånt, det enda jag vill är att kunna prata med henne och få henne att lyssna och förstå massa saker jag vill berätta.
På måndag börjar jag jobba på riktigt. Det ska faktiskt bli jätteroligt (tror jag...)! Vi skulle åkt ut till Hovdala idag och kollat lite men det blev aldrig av så det blir nog i morgon ist.

I came along
I wrote a song for you
And all the things you do
And it was called Yellow

So then I took my turn
Oh what thing to've done
And it was all Yellow

Your skin
Oh yeah your skin and bones
Turn into something beutiful
And you know
You know I love you so
You know I love you so



77
// illustreradtankesyn

GI

Våran dator har blivit sjuk... Jag sitter och lägger över bilder från kameran till datorn och ber till Gud att det ska funka!
Om en halvtimme åker vi till Halmstad. Det ska bli kul, jag hoppas på Håkan... Men det blir nog jobbigt med... Jag började med GI igår (Jag kunde verkligen inte valt en bättre dag^^). Jag läser en bok om det men förstår inte allt, jag hoppas mamma kan bli lite mer hjälpsam. Vi har iaf varit och handlat idag. Det blev en gröööön kundvagn. Jaja det ska nog gå bra. Mina inlägg är fortfarande lika värdelösa och otroligt tråkiga menmen...

77
// illustreradtankesyn

Hemma

Det här med blogg är fortfarande knäppt...

Åkte hem till skåneland idag. Lite sad att lämna den fina familjen Andersson men otroligt skönt att komma hem igen. Grät när mamma hämtade mig i markaryd, hade saknat henne sinnessjukt mycket ! Åkte hem och berättade lite tafatt om hur allt hade varit. Hade en liten lätt alkohol disskution, på min begäran, som var ganska givande faktiskt :)
Hinner inte skriva mer just nu för nu ska jag än en gång packa ihop mig för nya äventyr...

// illustreradtankesyn

illustreradtankesyn

Hur börjar man en blogg?
Jag heter Emma. Jag är en människa som anser mig själv bo i en resväska och tänka för mycket. Det ska bli spännade att se om någon faktiskt lägger tid på att läsa vad jag gör med mitt liv. Jag anses vara "socialt kompitent". Jag tror det är något possitivt... Jag har två föräldrar. En mamma som jag bor med och en pappa jag undviker. Jag har en bror också, egentligen har jag väl två (1 hel plus 2 halva) men bara en bror. Jag älskar honom men han är för liten för att förstå hur jag visar det. Jag har en hund också, Rasmus. Det lilla djuret lär dö snart. Han har varit med ett tag och är verkligen en familjemedlem. Nej, jag har ingen pojkvän. Det är väl det som saknas antar jag. Värme. Jag tycker väl ganska bra om mitt liv generellt me det kan ju vara bättre. 

Ett otroligt segt första blogg. Jag lovar att jag ska bättra mig ! 
// illustreradtankesyn.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0