17 November, 2010

I morgon smäller det!
Jag tänker inte säga vad förrän efteråt, men nog fasen ska det smälla!
Jag är sjukt pepp.

/E

16 November, 2010

Jag lovade att ni skulle få se en bild på det nya underverket, men ni får hålla till godo med ännu en sneak peak. (Denna gången lite mer avancerad) Bättre bild kommer bis morgen!
Nu har jag tränat och måste sova, är astrött och jag behöver verkligen komma in i rätt tider igen!



/E

16 November, 2010

Idag har alla treor (eller iaf nästan alla) från C4 varit på äventyr i Lund. Ett riktigt äventyr för min del må jag säga. Somliga gav upp ganska tidigt, men andra, likt mig, höll ut åtminstonde 3 timmar.
Hela äventyret var en form av informations-grej på Lunds universitet, vilket egentligen inte var så givande för mig. Vad som skulle ha blivit en introduktion till psykologiprogrammet och arbetsterapeutprogrammet blev i stället en väldigt lång fika på waynes, som sen slutade på entré i Malmö.
Eftersom min tappra vän Frida gav upp efter ca en halvtimme-timme åkte jag och Martina själva.
Detta äventyr slutade iaf att jag kom hem med något jag har suktat efter länge.
Ni får nöja er med en sneak peak så länge så kommer det bättre bild sen.


Någon som kan se var den nya kärleken kommer från?

/ E

14 November, 2010

Sitter och nojjar lite.
Just nu skulle jag bara vilja sitta och mysa med fina vänner. Dricka något gott och prata lite.
Jag saknar att bara kunna ringa och sen komma över till Rebecca eller Emelie eller någon. Det finns inte här.
Jag har pratat med Frida om det, att om hon hade bott närmare, eller tvärt om, hade vi haft just ett sånt förhållande. Där man bara knackar på och går in.
Jag saknar det. Så in i bängen!
Innan jag träffade Jonathan så sa jag att jag ville ha en pojkvän som inte bor längre bort än man kan cykla till. Precis det fick jag, men nu är det inte så längre. Jag vill bara kunna komma över till honom utan några konstigheter eller "för-planer" och som det ser ut just nu finns inte det. Allt måste planeras för effektivitet.

Nu har jag bott i en väska i snart sex år. Sen mina föräldrad skildes har inget varit sig likt. Allt vändes upp och ner. Inte nödvändigtvis till något värre, men deffinitivt något jobbigare. För det tänker jag inte förneka, att jag tycker det är jobbigt.
Men det intressanta i det här är att ingen frågar. Jag antar att folk antar att man har det bra, och visst har jag det. Till viss del, men jag är trött på att planera. Trött på att hela tiden "checka av". Ingenting är spontant, fast att det kan verka så. Jag är också trött på att hela tiden ligga steget före i mitt huvud, det blir utmattande, och det tråkigaste av allt är att jag hela tiden känner att jag missar så mycket!

Jag saknar mina vänner i Ljungby. Jag saknar mina vänner i Sösdala. Jag saknar min släkt.
Jag längtar tills den tid då jag får ordningen tillbaka.



/ E

14 November, 2010

Skopunkten har fått in ett par grymma acne-liknande pjux som jag är sjukt sugen på.
Skulle försöka visa dem men som vanligt vill inte min dator som jag vill, så det blir till att göra ett nytt försök i morgon!
Dina för 399:- iaf.
Nu ska jag sova. Mamma och anders har precis rullat in från någon fest så nu känner jag att det är dags.
I morgon måste jag försöka hinna med både plugg och träning, ev lite tvätt också.

/illustreradtankesyn


13 November, 2010






Gänget i "Så mycket bättre".





Just nu sitter jag och tittar på mitt nya favorit-program "Så mycket bättre". Det är hög feel-good feeling på det hela.
När jag såg trailern inför programmet trodde jag att det skulle bli en riktig flopp med massa kändisar som inte har något annat att göra, men ski fick jag för åå va bra det är! En så länge är Petter och Petra bäst, dessutom är de två bäst klädda tycker jag (både Petter och Petra är riktigt snygga). Det känns som att man via detta programmet får se lite bättre sidor om dessa kändisarna, inte jobbigt kletigt, men ärligt. Lasse berättar om hur påtagligt det kan vara att ständigt vara i fokus och Petter känns inte längre lika "farlig" eller hård. De är ett skönt gäng och jag tror inte att kombon kunde varit bättre.
Eftersom jag dessutom är hemma själv har jag klätt upp mig lite extra och gjort det lite mer mys.






/illustreradtankesyn


11 November, 2010

Precis ett sånt här sovrum vill jag ha!
Jag har länge tänkt hur jag skulle vilja göra med mitt rum och när jag såg detta avsnittet av GG blev jag alldeles till mig. Det är en ganska dålig bild men det fanns inte så mycket att välja på, men resten av väggarna är i en superfin grön färg. Och om det inte riktigt syns är det fjärilar på väggen bakom. Jag är dock inte så säker på om min man skulle vilja ha sitt/vårt sovrum såhär...
Åå, man vill bara vara där!

 

//illustreradtankesyn


RSS 2.0