16 Februari, 2011

Jag vet, jag vet... Jag har inte skrivit någon "dagens...", men det är faktiskt så att jag inte har hunnit. Det har hänt så mycket i helgen men det tänker jag inte heller prata om nu.

Nu ska jag i stället prata om vilka cravings jag har att tatuera mig. Har varit sugen riktigt länge men för mig är det viktigt att det blir rätt, att man inte bara gör något man tycker är snyggt i två månader...







Jag vill inte ha några stora tatueringar, men jag har blivit som besatt av små och lär skaffa mig några stycken. Jag tycker det är roligt att ha de på lite "udda" ställen.


/E

11 Februari, 2011

Idag är det dag två i min lista.

2 I mina öron när jag tränar

Just nu har jag så himla dåligt med musik till min träning (så har någon något att komma med är ni mer än välkomna att lämna ett litet tips) men jag har olika musik beroende på vad jag gör. Om jag till exempel är ute och cyklar eller går kan jag lyssna på nästan vad som helst. Ska jag sen köra ett riktigt jobbigt löparpass måste jag ha musik som verkligen motiverar mig och får upp flåset lite. Varje träningspass har sin musik!

/E

10 Februari, 2011

Eftersom jag har träning och hälsa som projektarbete tänker jag idag börja med något som kallas 30 dagars utmanigen.
Det kan bli färre dagar, då jag någon dag kanske tar två punkter.
Första punkten är iaf:

1 Min idrottsbakgrund

Jag har alltid hållt på med idrott. I ljungby gick nästan alla på något som kallades idrottsskolan, där man fick prova på olika idrottsgrenar. Allt från fotboll till dans. Jag minns att jag inte alltid tyckte det var så roligt, då inte allt var lika kul som fotboll.
Fotboll började jag spela när jag var 6 år och höll på till jag var 14 (tror jag). Paralellt med det provade jag lite andra idrotter, men inget var lika kul som fotboll. När jag sen fyllde 15 flyttade jag till Skåne och var inte så sugen på att börja spela i ett nytt lag med nya människor. Så där vacklade jag lite fram och tillbaka med hur jag skulle göra och ett tag var där inte mer träning än skolidrotten.
Sen dansade jag ett tag med, det var riktigt kul men det var så långt att åka dit jag tränade så det funkade inte heller riktigt.
Nu har jag hittat ett gym som verkligen passar mig, där jag både kan träna styrka och kondition, själv eller i grupp.


Gamla fotbollslaget.

/E

4 Februari, 2011

Idag ska jag ta min man och min bror och köra (!) till Ljungby för i morgon vankas det 20-års fest! Det kommer bli kalas, men jag tjurar fortfarande lite för att saker inte går som jag vill...

Idag är iaf dagens typ Brolle/Petra Marklund.




I'll spread my wings, and I learned how to fly.

/E

3 Februari, 2011

Hur ofta kommer två inlägg dagligen?
Aja, ikväll har jag iaf varit på ZUMBA! Det var sååå awesome!
Verkligen hur kul som helst! Enda felet var att jag hade ätit massa innan jag gick dit = kräk!

Nu har jag fått hjälp med att göra olika "viktmodeller" från min fina vän Eva, och det känns grymt att ha dem att kunna visa till redovisningen, men ni ska få ett smakprov (:


Detta är när jag vägde som mest. Också härifrån jag började räkna.


Här någonstan är jag nu (pendlar lite), en bit kvar.


Här är min målvikt, varken mer eller mindre.
Men för mig är min träning så mycket mer än bara vikten, det är min hälsa också.

/E

3 Februari, 2011

Hinner inte skriva nu. Massa fix på g.
Hemligt fix.




/E

2 Februari, 2011

Så här ser mitt träningsschema ut om jag följer det till punkt och pricka:

Måndag
Box om jag vill
Tisdag
08:05 - 09:35 Modern Dans 
11:20 - 13:40 Gym
13:40 - 16:00 Street Dance
(19:00 - 20:00 Body Step)

Onsdag
08:00 - 08:45 Powerpilates
11:00 - 12:20 Modern dans
13:00 - 16:00 PA

Torsdag
17:00 - 18:00 Zumba
18:00 - 19:30 Gym
19:30 - 20:30 Body Step

Fredag
13:00 - 15:00 Fri träning*

Lördag
(16:00 - 17:00 Zumba)
Fri träning

Söndag
15:00 - 17:00 Fri träning
17:00-18:00 Zumba

*Fri träning innebär att jag tränar "efter behag". Kanske tar en lättare promenad ist för ett hårt gumpass.

Så ser det ut, men att hålla det till punkt och pricka funkar inte alltid. Ibland vill inte kroppen som jag vill.

/E

2 Februari, 2011

Det är så mycket som händer, och har hänt, så jag vet knappt var jag ska börja.
Men jag har ju tagit körkort! Det tror jag inte att jag har sagt. Det känns asgött och superhäftigt. Pappa var så stolt så han nästan grät. Det firades iaf med en liten roadtrip till Ullared, som blev sååå bra. Resan gick bra och när vi kom fram var där nästan inget folk alls!
Det nya gruppträningsschemat på gymmet har kommit och jag känner mig sjukt motiverat. Nytt för i år är Zumba och det ska bli sååå kul! Jag skulle provat det i söndags men då var det inställt så det blev box ist. Inte superkul, men det var bra för jag tror aldrig att jag hade provat det annars. I går skulle jag prova Body Step men då var det samma människan som hade Zumban så hon var fortfarande sjuk så det blev också inställt. Så i stället blev det Body Combat. Sjukt jobbigt, och än en gång var det nog tur att det blev som det blev - annars hade jag aldrig gått dit. I morgon gör jag iaf ett nytt försök och hoppas människan har frisknat till så jag får prova min Zumba.

I helgen blir det 20 års fest, och jag är jätte pepp! Mina två finaste kompisar har blivit vuxna och kan nu alldeles själva handla på systemet. Det enda problemet är att jag inte vet vad jag ska ha på mig :S

I tre dagar nu har jag haft PA-dagar. Jag har tränat och haft stort fokus på min mat. Det har känts bra att kunna vara hemma och själv bestämma vad man ska äta och när osv. Jag har också funderat lite på min redovisning och jag har lite svårt att bestämma mig för hur jag ska göra...
Men jag har iaf nästan bestämt mig för att jag iaf ska springa vår ruset senare i maj. Det känns spännande att se om man fixar det.


Ett utav mina fina fynd från roadtripen. Superbra, men tyvärr doftfri vilket jag tycker är ett minus.


Två andra fina fynd. (Bollen gammal)

/E


RSS 2.0