Under The Boardwalk

Helt otroligt, i morgon åker vi på skärgårdsläger. Ska bli så mysigt!
Det är så konstigt när man helt plötsligt kommer på att Shit, det är i morgon! Nu i morgon, inte nästa veckas morgon, dennna i morgon.
För övrigt är jag färdigarbetad för denna sommaren. Puss på det!

//illustreradtankesyn

I'll be there, makin' it a better place

Jag ska bara prata om det en gång, jag lovar.
Ingen har missat att Michael Jackson har dött. Jag var väl ganska less på allt detta snack men så slog det mig liksom vilken sensation det var. Sensation är nog inte rätt ord men ni fattar.
Jag satt hela dagen igår från 14.10 till strax efter 00.00 och bara sörjde. Det är en stor sorg och jag tror inte att folk verkligen förstår vad han hart gjort för världen. Om ni missade att titta på begravningen så gå in på youtube och leta upp vartenda litet klipp ni kan hitta. Jag var så berörd. Allra med utav Broke Shields som knappt kunde hålla sitt tal utan att gråta. Det var också modigt av familjen och barnen att vara där och sörja i direksändning. Måtte alla som någon gång sagt något ont om Michael tittat på begravningen och hört alla ord för som en av pastorerna sa: "Det är inte Michael som är konstig, det är konstigt vad han har fått stå ut med!"

För att inte deppa ihop helt kan jag ju berätta att semestern är bokad.

Resan börjar onsdag v.30 och målet är inget större än lilla staden Ljungby.

Anledningen till att det blev så var att pappa skulle åka iväg och vi fick då möjlighet att bo alldeles själva i huset alldeles gratis vilket innebär mer pengar till annat skoj och mys.

Kanske inte det roligaste stället men vi har mycket vi ska hinna med. Därför tänkte jag också berätta för er ljungbybor som jag saknar så mycket att ni inte får bli ledsna om det är så att jag inte har tid när jag är uppe denna gången och kanske måste säga nej till att träffas. Det kommer mer tid! Promise.


Mer glada nyheter är att min kusin ska ha barn till nyår, det tycker jag var skithäftigt!

Och om någon har missat det så har jag både gått och fyllt 17 och förlovat mig så ja, time to party !


//illustreradtankesyn


RSS 2.0