IlY

Jag skrev en text igår kväll. Den skulle vara till en redovisning idag då vi skulle läsa något högt inför klassen.
Det är inte förrän man verkligen sätter sig ner och försöker som man märker hur svårt det är att hitta synonymer till Älskar.
Det var så svårt att försöka få fram något "anonymt". Utan att berätta om Dig.
Men det gick!
Fast jag läste fel.

//illustreradtankesyn

Sportlov

Jag tänkte jag skulle dra en resumé av mitt knäppa men underbara lov, mest för min egen skull, så jag varnar känsliga läsare för ett långt inlägg!
Well, lovet började fredagen den 13. Jag var lite nojjig för den dagen faktiskt men det gick väl bra, inga skador eller dylikt. På kvällen blev det körövning och  "Så ska det låta-lekar" med folket. Jag fick också veta att jag ska sjunga en vers solo på en låt jag aldrig hört men det löser sig.
lördagen fick jag manligt besök framåt eftermiddagen. Mamma och Anders hade redan på förmiddagen åkt iväg till Ystad havsbad eller havsspa eller vad det nu heter. Iaf, det manliga besöket hette Jonathan och var då min två dagar gamla pojkvän, om man nu kan säga så.
När en man kommer med blommor och ostbollar, då vet man att han är den rätte.
Efter en kväll med majonäsbeasås, melodifestivalen och Jim Carrey somnade jag varm i hjärtat och sov bättre än jag någonsin gjort.
Vaknade "tidigt" på söndagmorgonen av mobilen eftersom jag halvt som halvt bjudit in mig själv till en halv släktmiddag uppe i växjö med den gravida delen av Martinssons.
Hamburgarsemlor, trevliga människor, alldeles för mycket bebiskläder och en mysig promenad i det fina vädret startade lovet, på riktigt, helt perfekt.
Sent på måndag eftermiddag kom mina två underbara djupingar till mig och delade många vackra tankar om det mesta. Efterlängtat!
Tisdag blev pulka för fulla muggar. Vaxduk, sopsäck och stjärtlappar blev succé och vädret var alldeles prefekt. Mitt i all härlighet invaderades vi av en hel armé med barn! Från ingenstans dök ett helt fritids upp och det tog väl lite musten ur oss så efter några vilda åk vandrade vi hemåt mot martinssons för lite Xbox. (Jag ägde!)
Sov hos Jonathan fösta gången och vaknade på onsdagen bredvid en utvilad Martinsson. Tog Gerdasilsprutan vid middag. Var väl inte jättepositiv till den och när mamma satte den skrek jag rätt, satans ont gjorde det! Väl hemma igen blev det mys i soffan med världen bästa "Vänner".
Torsdag förmiddag blev lite arbete, extra pengar för en Idre resa är alltid bra! Sen drog jag iväg ett sms till världens bästa Jonathan och bjöd än en gång in mig själv till en resa i den vita volvon. Resan gick till Kristianstad och sedan därifrån vidare emot stora staden Malmö för lite Jazz.
Efter lite övertalan stannade Jonathan över natten hemma hos mig, vilket turned out supermysigt, men stack tidigt på morgonen för K-stad igen. På fredagkvällen tittade jag på Rent tillsammans med Da Familia. Den blir bara bättre och bättre och gudars skymning vad vi svenskar är duktiga på att skjuta ut artister. All ära åt Linda Gladh som helt klart, tillsammans med Isac, ägde scenen!
Lördagen blev slapp. Jag åkte in till byn någon gång efter middag. Det var en trött fis som mötte mig i dörröppningen och vi vilade middag i hans lilla, lilla 90-säng och missade Simon och Michaela (Jonathans bror och hans flickvän).
Baka, som det var planerat, blev det inte tal om. Lite mys med god mat och melodifestivalen kändes som något med lagom prestation.
Efter en trång natts sömn blev det Cafégudstjänst där vi kom in sist vilket resulterade i att prästen skämde ut oss lite inför resten av församlingen.
Jag pussade kärleken hejdå och så kom mamma och hämtade upp mig för söndagsmiddag uppe hos Ottosons (Anders föräldrar.)
Efter mjölpotatis med klistersås och någon äcklig likörglass till efterrätt pallade jag inte mer så jag gick hem och "pluggade".
Ett alldeles nästan perfekt lov.
Älskar dig.


//illustreradtankesyn

du,

Sportlov.
Kalla nätter, kalla dagar, men hos dig är jag varm.
Jag vill säga så mycket vackert men det är inte lönt.
Det är något nytt, något underbart.
Allt är så perfekt. Varmt och Alldeles magiskt.
Älskar dig.

URD14ME


//illustreradtankesyn

12 februari.

En ömmande hals och ett dunkande huvud.
En rinnade näsa och tusen toalett besök.
Ett vi, ett du&jag.
En dag och ett datum.

12 februari, jo jag tackar jag.

//illustreradtankesyn

Kär och galen,



Jag lånade Anna min Annas bild för att den passar så bra (A)

Jag tycker om dig.

//illustreradtankesyn

Knäppa jag,

Vsg! Beviset på sann knäpphet:

Jag är rädd för rulltrappor.
Jag hatar varma grönsaker.
Jag sover med innetofflor på.
Jag är rädd för katter.
Jag har ett dåligt imunförsvar.
Jag tycker om att borsta tänderna länge.
Jag somnar väldigt lätt i bilen.
Jag har fotforbi och komplex för mina tår.
Jag lyssnar alltid på musik innan jag ska sova.
Jag har en widescreen-rygg.
Jag är rädd för ormar och höjder.
Jag gråter till "spårlöst".
Jag rapar som en man.
Jag kan inte vara still när jag pratar i telefon.
Jag har en ängelsamling.
Jag älskar bläckpennor.

//illustreradtankesyn

ett brev,

Det kom ett brev. Inte ett sånt där man sätter frimärke på och slänger på posten. Nej, ett litet brev. Kanske 3 meningar och 20 ord. Inte längre än så.
Det kom mitt i ingenting. Stress, hat, ilska och trötthet stannade upp och tog ett andetag.
Ett brev. Ett brev med ett syfte. Att försöka. Att hoppas. Att önska och tro.
Ett brev.
Nej du förstör inget.
Det pirrar lite extra på något vis när någon vet mer om mig än jag tror. Undra varför...

Rädsla för att någon ska få veta för mycket?
Eller glädje för att någon lägger ner tid på att lära känna mig.

Det är nog en lagom blandad kompott.
Det kom ett brev.
Ett litet, underbart, pirrigt brev.

//illustreradtankesyn

RSS 2.0