Hurry, hurry, hurry

Nu är det en hel evighet sen jag skrev sist. Mycket har hänt men ändå inte. Till att börja med så har jag varit uppe på ljungbydagarna förra veckan, onsdag till söndag. Det var trevligt! Träffade mycket folk jag inte sett på länge och den veckan är som gjord för mig som numera har bosatt mig i skåne. Tack alla människor som gjorde min vecka! Speciellt Emelie som alltid finns där och Johannes, det är så skönt att jag har dig!
I tisdags började jag Es1d på c4 gymnasiet. Helt sjukt. Jag har, än så länge, haft skitkul och klassen är jättebra. Det är inte jobbigt att gå till skolan, tvärtom. Jag kan riktigt längta att få se hur lektionerna går till. (Jag trodde aldrig jag skulle säga så men, faktiskt.) Självklart är väl inte allt prima men det funkar. Igår åkte jag med mamma och bror på bio. Otroligt mysigt! Jag kan inte minnas när vi gjorde något själva sist. Vi gick på "Mamma mia" och det var en helt underbar film! Se den ! Jag tänker se den en gång till. Den och "Sex and the city". Ge mig mer bio!  Nästa vecka åker mamma och Anders till malta och jag kommer vara hemma själv i mer än 1 vecka :o ! ! ! Jag är nästan nervös. I helgen händer det mycket: Skoghus fredag, loppis med Sösdala if lördag morgon, David kväll/eftermiddagen, Söndagsskola söndag och sist Elin eftermiddag. Ledighet? Nejnej.
Jag har kommit på att jag är en otroligt dålig bloggare. Jag skriver inget som är av direkt nytta eller intresse för någon annan. För hand kan jag skriva massa saker när som hellst men här, på internet, så är det precis som att jag måste tvinga fram tankarna.

77
//illustreradtankesyn

Weekend i Ljungby,

Fuck, fuck, fuck vilken jävla turbulent och trevlig helg jag har haft. Den blir bara sjukare och sjukare! Jag vet inte vad som händer men jag trodde allt var bra och helt plötsligt är allt knas igen. Hur svårt kan det vara att för en gång skull kunna få känna sig en aning lycklig? Vad har jag gjort som är så hemskt?
Rixfm i fredags var trevligt. Vi missade typ hälften men enligt mig gjorde det inte så mycket för jag hade trevligt ändå. Fick träffa Johannes' Robert och massa andra små roliga människor! Lördagen blev mys med solande och mat och film. Natten blev flummig och konstig. Hur kan man neka något som varit så långt bort när det var precis framför ögonen på mig?
Va inte så förbannat jobbig. Va ärlig. Prata med mig.




Emelie kom hem! <3

77
//illustreradtankesyn

The very last,

Ja nu lider sagan mot sitt slut. I morgon är allra allra sista dagen med sommarjobb och ja, jag är nästan lite gråtfärdig. Jag har haft en sjukt bra sommar och arbetet har varit ett stort äventyr. Det har inte alltid varit kul men gud vad jag kommer att sakna att få köra ut till Hovdala tidigt på morgonen för att sitta i Lilla boden och säga:  "-´Välkommen in till lilla boden och ta en titt!". I morgon ska vi bara gå runt och glida genom slotten i finfina kläder. Kameran ska med ! Jag kommer sakna varenda del av slottet. Varje vrå och varje smutsdel. Allt som gjorde min sommar till en sommar på slottet (:
Igår körde jag ifrån Johan. Jag vet inte riktigt om det var rätt men jag klarar inte av någon som snackar en massa skit och sen tro att allt ska serveras på ett silverfat. Vad är du ute efter? Pierre sa att du var den bästa människa i byn man kunde få och att jag skulle hålla mig till dig och sen går du och säger att han är påfrestande?! Vilket underbar människa du är... Jag vill ha ärliga svar. Raka, ärliga svar! Jag vill inte ha massa visor och knäppa ord. Säg vad du vill.

På fredag, i morgon, blir det Rixfm med Becca :) Ska bli skitkul! Jag har inte träffat henne på en evighet och det är verkligen dags nu !

I was prayin'  that you and me might end up together,

77
// illustreradtankesyn

Crazy,

Igår gjorde jag något helt galet. På radion varnade dom för storm men jag mitt sjuka f-anskap kände för en promenad. Slutstation: Sösdala. Jag blev blötare än vad jag någonsin blivit i hela mitt liv (inkl. alla havsbad!) ! När jag kom hem fick jag en rejäl utskällnig men jag var nog ganska värd den när jag var hemma halv elva i storm. Det var det bästa jag har gjort på länge.
Idag var en seg dag på jobbet. Jag hade en dålig förbannad bok som tog en evighet att läsa. Jag hann läsa drygt 60 sidor på hela dagen. Efter jobbet for jag till Sösdala för att socialisera mig med de otroligt "normala" byborna ;p Vi käkade och "männen" spelade lite xbox360 (?). Efter ett tag dunstade halva gänget och kvar satt jag med Greven, som jag hade träffat för andra gången i mitt liv idag. Men det funkade det oxå.
Nu sitter jag här och har ont i varenda del av kroppen. Vet inte varför och det oroar mig! Jag hoppas jag överlever, vill ju inte missa skolstarten ;)

I want you to want me,


77
// illustreradtankesyn

Party like a rockstar,

Ja,
gårdagen blev väl kanske inte som jag hade tänkt men vad gjorde det när den blev till ngt bättre ? Ganska direkt efter mitt inlägg från igår kom sötungarna Elin och Michelle hit och våldgästade mig :) De tyckte det var otroligt synd om mig som satt alldeles ensam i ett stort mörkt hus (allthough jag hade det bra ;p) så de drog med mig till Tormestorp för pizza och lite socialt umgänge. Föga visste vi... När vi kom fram satt ett helt gäng med kändisar på pizzerian och helt plötsligt blev det kramkalas. Trevligt trevligt. Efter ett tag kom Frida och Sebastian och skulle socialisera sig med resten av folket. Efter en stund kröp det fram att Sebatsian också var ensam hemma så vi bestämde oss för att förflytta oss uppåt i Tormestorp och det blev en trevlig kväll utan sprit med mycket folk :) (Det går att ha kul utan sprit !)
Idag har jag sovit till halv fem ( ! ) och jag hade sovit längre om inte mamma hade kommit hem. Mamma och Anders hade varit och hämtat Anton och att jag ska gå teater är nog det bästa val jag har gjort för guuud vilket skådespel det blev när de kom hem. Vi pratade lite och plockade upp diskmaskinen sen åkte de iväg igen till Bjärnum för att dansa. Så nu är jag ensam hemma med bror och käkar glass. Mysigt men vi har dock fått oinbjudet besök av grannungarna... Vi får väl se om jag lever efter denna kvällen.
I morgon är första dagen på sista vekcan. Känns både skönt och lite ledsamt faktiskt. Jag har haft otroligt kul där ute ! Alla har varit otroligt snälla och omtänksamma.

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor <3

77
// illustreradtankesyn

Helg igen,

Jepp, nu är jag inne på sista helgen och har jobbat sista lördagen idag. Skönt! Jag vaknade två timmar för tidigt i morse men vad gör det? Sover till fyra i morgon ;) Ikväll är mamma och Anders iväg på någons 50 års-gille så jag är hemma själv denna helgen med :) Jag ska ha lite ensam mys tror jag och har redan fixat en välkomstdrink till mig själv, mumma! Kvällen kommer förgyllas med god mat, gammal musik och feströk ;) Jag tänker tillåta mig själv må bra i mig själv för en stund !
I morgon ska jag sova länge och sedan tvätta. Det är väl vad jag har planerat, resten blir på impuls :)

Have a good evning :)

77
// illustreradtankesyn

RSS 2.0