31 Januari, 2011

Blank.

14 Januari, 2011

Nu är klockan över 00.00 och jag sover fortfarande inte. Alla som känner mig vet att min sömn är helig, men just ikväll går det inte riktigt. Jag lligger och tänker och grubblar. Funderar och kommer hela tiden på nya saker som jag måste kolla upp.
Idag har vi haft årets första teaterlektion och efter den så känns det faktiskt som om detta året kanske inte blir så tokigt ändå. Jag måste köpa mig en helårskalender, den jag har nu är superfin och bra men den varar bara fram till augusti och då jag har fått värsta manin på att skriva saker i min kalender behöver jag en som varar året ut. Jag känner mig mycket lugnare när jag har min tid väl planerad, fast att jag är så fruktansvärt impulsiv. Efter teatern hade jag iaf körlektion, men det var inte förrän 16.50, så jag mellanlandade hos Frida den fina och lånade hennes dusch. Efter min körlektion hade jag ett viktigt möte jag inte ville missa och en buss jag absolut inte fick missa om jag skulle på möte. Men min hjärna tyckte inte som jag och jag kom på mig själv kuta över halva stan för att hinna med bussen, för att komma till mötet.
Mötet i sig var väl kanske inte så mycket möte, utan snarare en galen planeringskväll fylld med skratt.
Jag känner mig peppad inför 2011 och vad som än är på g, bring it on.



En trött Emma som skäms lite för den dåliga uppdateringen med bilder.


/E

8 Januari, 2011

Massa saker har hänt. Vi har firat en extra jul och jag har fått massa fina paket.
Men ikväll ska jag på 20-års fest och jag är superpepp! Det ska verkligen bli jättetrevligt. Sitter just nu och gör mig redo för vi ska snart åka. Bilder kommer sen.


/E

2 Januari, 2011

GOTT NYTT ÅR!!
Hoppas alla hade ett fint nyår! Jag firade hemma hos pappa och Petra med massa folk. Det var väldigt trevligt och igår mådde man som man förtjänade.
Jag tycker inte om att skriva att "Åå, detta året ska bli det bästa!" , men jag tänker mig att detta året kan faktiskt bli riktigt bra! Förra året var lite svajigt men i år känns det som att man kanske kan hitta "rätt väg". Det blir student och kanske flytt hemifrån. Förhoppningsvis ska jag springa tjejmilen eller dylikt. Det är som sagt mycket som kanske kommer att hända och jag väntar med spänning!

Bilder från året och nyår kommer.

/E

RSS 2.0