29 Augusti, 2011

Hihi, såg att jag i det förra inlägget hade skrivit att jag hade höstångest, och i det senatse i princip claimat att jag aldrig har höstångest... Humörsvängningar?

29 Augusti, 2011

Kan ni fatta att Augusti snart är slut? Helt galet, nu är verkligen sommaren över.
Många får höstångest så fort sommaren tar slut, men jag tycker det känns rätt skönt. Det känns skönt att inte behöva gå tillbaka till skolan just nu.
Jag har iaf fått ett jobbtips som jag ska ringa på idag, men är det inte konstigt att man alltid är nervös? Jag är inte alls rädd för att prata med folk men så fort man ska ringa såhär eller gå på en intervju blir jag alltid nervös.
Jag kan dock ha hittat lösningen på mina problem. Jag har ju nämligen gått och skaffat mig en iPhone och till den har jag laddat ner något så patetiskt som en "Söka-jobb-app". Jag tänkte att jag skulle kolla igenom den och sen försöka mig på att ringa det där jobbiga, pinsamma samtalet...

I helgen har vi haft lite kräftskiva hemma hos oss med goda vänner, så idag har jag städat undan resterna, då vi var alldeles för trötta för att göra det igår.
Det var så mysigt och vännerna stannade och vi skrattade in på sena kvällen.

Knäppa, fina, kräftskive-vänner! (Och en kräftskive-vovs!)




/E

16 Augusti, 2011

Idag känner jag höstångesten. Idag börjar skolan för många och för mig känns det super konstigt att jag inte ska göra det.
Nej i stället ska jag jobba och klura ut vad jag vill med mitt liv.
Än så länge är jag i Ljungby men redan kl 17 ikväll far jag hemmåt för att jobba några dagar för att sen komma tillbaka till helgen.
Man lever lite i förnekelse när man är i Ljungby nu, eller iaf jag. Höst och allvaret känns hur långt bort som helst fast att det egentligen är jättenära. Det har varit mycket mys denna helgen så det känns som en evighet till nästa gång.



En söt, saknad vinterfis!



/E

9 Augusti, 2011

Idag har varit en jättekonstig dag!
För första gången på länge hade jag sovmorgon, men i stället för att sova länge vaknade jag prick 09.00, helt i onödan. Sen hade jag planerat att jag skulle städa, göra stan och träna men i stället blev det soffan nästan hela dagen. Mitt huvud kändes nämligen som om någon hade bankat en tung sten i huvudet på mig hela natten.
Nu börjar det iaf kännas lite bättre och jag har dragit på mig träningskläderna i hopp om att snart komma iväg till gymmet.

På torsdag far jag till Ljungby och stannar där till någon gång i nästa vecka, för att sen åka hem tre dagar och sen åka tillbaka igen. Rörigt? Inte då.
Det vankas nämligen både släktträff och Ljungbydagarna där uppe i det lilla landet och jag känner mig manad att åka dit mellan arbetspassen.




Get active!


/E


8 Augusti, 2011

Nej, jag är inte död, jag lever!
Det har varit väldigt mycket, alldeles för mycket för att skriva allt nu.
Just nu iaf så sitter jag och njuter av att vara ledig ett tag genom att titta på en av världens bästa serier och dricker ett glas vin, ibland är livet bra.

Det har varit stressigt ett tag och livet har verkat lite skrämmande men det känns som att nu är det på väg att vända och bli lugnt igen. Jag har mycket bra framför mig och Jonathan med.

Det är svårt att veta hur mycket man ska skriva efter en så här lång tid men detta känns som enough.
There will be more where this came from...


/E

RSS 2.0