Implanon

Det blir inget bra. Det spelar ingen roll vad jag skriver.
Min morgon var bra. Min förmiddag var bra men va fan hände med eftermiddagen? När blev mitt hem ett utställningsexemplar och när blev min lillebror ett vackert underbarn?
Min arm värker.


Du är bra. Tror jag.
Ni är bra. Vet jag.
Jag är tacksam. Tack :*
Du är saknad. Hela tiden.

//illustreradtankesyn


saknad,



Du gör mig vacker,

Meningslös skit.

Jag gråter framför datorn för att min homofobiska mor slängde ur sig en patetisk kommentar om homosexualitet 10 minuter efter att jag har svalt min sista tugga på pizzan.
Jag förstår inte vad som är så fel, verkligen? Det är väl samma känsla, samma tycke, samma tänk? Jag tror det kallas kärlek. Jag fattar verkligen inte varför man ska skilja på sexualiteter. Vad spelar det för roll? Bestämmer det ditt värde här i livet? Vem du älskar? Är det det allt handlar om? Skulle du inte älska mig lika mycket om jag var lesbisk?
Ibland känner jag mig så korkad och patetisk när jag tänker såhär. Vad hjälper jag världen för att jag tycker att min mamma har sjuka tankar? Och vem bryr sig egentligen om att jag tycker att alla bögar, lebbar, transvestiter, mörka, vita, kvinnor, män, gamla, unga, you name it,  bör ha samma rättigheter? Antagligen ingen men för mig är det viktigt. Det känns viktigt att kunna stå för något fast jag kanske egentligen inte vet vad jag står för... Flummigt?
Poäng: Jag tycker inte man ska göra skillnader på människor, det är sånt som startar hat!
Jag vet inte riktigt mer hur jag ska uttrycka mig men, fan, lägg av med sånt där jävla trams att skilja på folk! Du mår inte bätter för att du trycker ner någon. Sträck på dig ist och försök se livet från ett annat håll. Från någon annans synvinkel...

Och på tal om inget, sen när blev förändring negativt?

//illustreradtankesyn

Höstlov

Jag  är i stooora staden nu. Äntligen. Idag har vi sovit lääänge och jag hade kunnat sova ännu längre om det inte vore så att min otroligt snälla far ringt och väckt mig. Det blev mega frukost och jag vet inte alls när jag åt så många mackor sist! Sen ringde jag upp den "snälla" människan och tvingade honom att köra oss ut till Bräkentorpssjön. Fastän att han var jobbig och korkad fick jag nostalgiska känslor där ute i mörkret. Vill du hålla mig i handen och dela höstmörkret genom staden just ikväll?
Onsdag blir det hemgång vid tre tiden och efter det hoppas jag att min bästaste storebror är hemma med sin vän så vi kan glo på film och göra ingenting.
Torsdag blir lite plugg och lite fix.
Fredag blir k-stad och UM ! ( GAAAAAAAAAAAAAAAAH!) och sen fira mamma på kvällen.
Lördagen vet jag inte riktigt hur den kommer att se ut...

Nu ska det iaf tränas.
//illustreradtankesyn

Utkast: Har du ...

Har du aldrig hört ordet "lovley"?
Det dunkar i mitt huvud när han sparkar emot galset.
Lamporna släcks när jag går och jag förstår hur liten jag är i världen.
Jag ska veta min plats, jag är inte vackrare än du.

Det är sena dagar nu och jag har migrän.
//illustreradtankesyn

This is England

Nu har jag slavat runt sen tio i morse! Jag är jätte trött och planerar att sätta mig framför tv:n och titta färdigt på min läxa "This is England".
Jag träffade min söta söta bror igår. Kom på att jag saknar honom massa mkt ! Hoppas allt går bra nere i malmöland!
 
Puss och god natt, ge mig lov med 4P och ljungby <3

//illustreradtankesyn

God afton

Hej Rymden!
Jag gillar min klass. Den är söt och har en knäpp aura runt sig som får mig i välbehag. Bäst av allt är självklart 4P. Flickorna som till synes är helt olika med inte ngt alls som skulle koppla ihop dem men ack hur bra funkar vi inte tillsammans? Det är enda anledningen för mig att gå upp på morgonen. Att få träffa er töser. Jag känner mig stolt att ärligt kunna svara skolsköterskan att "Jo, tack mitt liv funkar yberbra i den här klassen!". Flickor, ni gör det enkelt. Helt utan att ni vet om det får ni mig att le. Agnes vackra hår, Benkes söta dialekt och Mimmis underbara sätt att tänka. Ni är alla tre speciella på ert eget lilla vis men tillsammans är vi ännu bättre ! Det är så svårt att säga massa saker om er för ni är verkligen likt inget annat som hänt mig. Som jag sa när vi var och köpte tyg: "Jag har under de senaste två månaderna varit i fler hålor i Skåne än jag varit på två år!".
Vackra flickor, jag älskar er :*

Igår kom mina körflickor in och hälsade på mig eftersom jag är en sån glömsk kvinna som glömmer bort extraövningar. Det är alltid trevligt med oväntat hembesök !

Jag glömmer ibland bort att jag inte är från Skåne. Jag glömmer inte mina vänner bland rötterna men jag glömmer min dialekt och att jag inte alls hittar här. Jag saknar mitt Ljungby. Jag saknar NG-möten och jag saknar kalla kramar i korridoren. Jag saknar Christer Rosén och tråkiga engelskalektioner. Jag saknar Amanda. Jag saknar att störa mig på Therese. Jag saknar att springa till sjuksyster med vrickade fötter. Jag saknar promenader genom stan och onödig shopping på maxi. Jag saknar Allrakäraste syster och att bara kunna ringa på dörren för att säga något som inte alls var viktigt bara för att få se henne. Jag saknar hemska onsdagar och hemska tisdagar. Jag saknar Betel.
Jag saknar så mycket. Men jag har ju så mycket, här. Hur går det ihop?
Jag älskar att jag har hittat nya vänner. Att jag har en ny plats i livet, jag trivs här men...  ...Vore det inte skönt om allt bara var som vanligt igen ? Eller?
Det är så mörkt nu. Jag har så mycket att tänka på. Det är så många som blir besvikna på mig. På alla sätt och vis.
Varför är jag en sån grubblare? Jag borde ta livet mer enkelt.
Hata mig inte om jag sårar dig.

Jag hoppas den nya killen, Daniel, väljer oss.
Han kommer bli bra här !

(Varför blir alltid mina inlägg så långa?)

// illustreradtankesyn

God morgon,

Vaken efter många timmars "vila-middag". ...Det vart ju inte så mycket sömn i natt... I går var en helt otroligt mysig kväll. 13 ungar ensamma hemma i ett hus kan bara gå på ett sätt. Vi åt, dansade röven av oss, myste med film och pratade massa strunt. En helt perfekt kväll. Jag och Mimmi lurade Mathilda, Agnes lillasyster, och hennes stackars vänner att ringa Disslinjen. De såg rätt rädda ut när de hörde en sjungande mansröst i telefonen eftersom de trodde att de att hade fått numret till Hetalinjen. Vi är busiga ;D
Blev iaf inte så mycket sömn i natt. Helt utan att någon märkte det var klockan fem på morgonen och då hade jag varit uppe i 22 timmar (!). Efter att vi lagt oss tog det nog ytterligare tre timmar innan jag somnade iaf.
Trött som ett djur slängde jag mig i sängen när jag kom hem. Sov fem timmar rätt upp och ner tills mamma väckte mig, vilket var tur för jag planerar att plugga ikväll och kunna sova i natt.
Men iaf är väl här ett ypperligt ställe att säga tack till Agnes, det var alldeles perfekt! Tycker om er så himelens mycket. Puss på underbara ungar! 4P är kärleken.

Hoppas allt folk som hittar på något spännande idag får det kul. Typ brodern min som festar röven av sig i Höör.
Måndag blir spännande.

//illustreradtankesyn


Ånger?

Det är när jag saknar dig som jag börjar tänka OmOm jag bara hade orkat lite till. Om jag hade stannat kvar. Det hade kunnat vara "vi" så mycket mer. Kunna ta de där promenaderna som egentligen säger ingenting men ack vad jag kan längta efter dem! Det är så mycket jag vill säga, finns så mycket jag vill göra. Hur svårt kan det va? Om jag bara...  Om jag hade... Tänk om... Tänk om jag faktiskt hade stannat. Hållt ut ett litet tag till, börjat gymnasiet... Hur mycket hade det förändrat? Fastän att jag vet att det inte är mitt fel klandrar jag bara mig själv. No one but me, myself and I. Jag antar att på sätt och vis är det mitt fel. Jag var inte tillräckligt stark.
Många av mina "nya" vänner kommer inte förstå någonting av det här. Jag har nog inte berättat. Det är inte längre en del av mitt liv. Inget jag vill påminnas om, inget att disskutera. Men jag saknar dig och jag saknar det livet. Det svåra enkla livet.

//illustreradtankesyn

Twist and Shout,

Knäppa, knäppa värld jag lever i! Det är sjukt att man "synkroniserar" så med killar också. Rätt kul endå. Först Pittan och Pimsi, sen Pangnes och Penke. Fascinerande, inte sant?
I natt bestämde jag mig iaf för att jag inte ska ha mer tyska. Jag har väl inte riktigt kommit fram till om jag tycker att det är ett bra val eller inte men jag orkar faktiskt inte bry mig. Hade en väldigt värdelös mattelektion på morgonen, men det är ju inget nytt. Sen Engelska med vikarie. Hon var bättre än vår riktiga lärare så det blir ju en fin inställning klassen kommer ha till henne när hon är tillbaka... Lunch, fick springa hem till Benke för att hämta min plånbok med matkortet i som jag hade "glömt" där igår efter att vi hade "pluggat". Sen idrott med basket. Askul men Filip är ju väldigt speciell. Jag antar att det är så man beter sig om man inte fått något på länge...^^
Stannade kvar en ganska lång stund efter skolan, som vanligt, och var hemma sent. På vägen hem ringde Agnes mig och lyste upp min vardag med lite Girlpower, kör hårt bruden! Slängde mig över vattenkranen eftersom jag inte hade druckit någonting på en hel evighet. (Jag har börjat med en ny "inte-köpa-något-på-pressbyrån"-kampanj) Tänkte att gud va skönt, jag är hemma själv men hann knappt tänka det förrän mamma ropar: "Hallå?!" . Grattis på mig.
Nu har jag iaf ugglat runt en stund vid datorn och hittat massa spännande. Klickade mig in på madonna på youtube :s och jag hittade den omtalade filmen med Hästen, den var klockren!
Den kommer som länk här: http://www.youtube.com/watch?v=ePqqcNgQjys Ta en titt och länka gärna vidare denna skapelse xD
Nu tänker jag kryssa ner alla mina flikar med musik och annat trams och gå upp på mitt rum och studera lite.
Stör mig gärna :)

You know you look so good,
You know you got me going now,
just like you knew you would.

//illustreradtankesyn

Svordomar och skit,

Att bryta ihop totalt för ingenting precis innan en mattelektion är väl normalt? Är inte det sånt som händer varje dag? ...Eller?
Jag är så fruktansvärt trött på detta nu. Från ingenstans kommer ett obehag och ett j--la beteende insvepande över klass EssPett. Som ett förbannat åskmoln från jag vet inte var och jag fattar ingetnting. Jag förstår inte varför man ska stå och snacka en massa skit. Varför man inte kan få veta själv om man betett sig illa mot någon istället för att få höra det av någon annan som hört det av någon som hört det av någon som i sin tur har hört det från någon... Jag tycker detta som pågår bara är barnsligheter och det ligger på samma nivå som bråken på lekis. Vi är nästan vuxna människor, hur kan man agera såhär mot någon man ska vara tillsammans med i tre år? Det funkar inte att man snackar massa skit. Om jag har gjort fel vill jag att du/ni säger det rakt i annsiktet på mig så jag kan få förklara mig. Om det här bara är något som jag känner så är jag väl antagligen dum i huvudet men jag vill inte ha det såhär i tre år till. Att stämningen är som om någon har dött och ingen vet varför. Jag säger bara: Klassen, vi måste prata om detta för det är sjukt!

Min dag suger! Jag började med att försova mig och vakna tjugo i sju (min buss går sju). Jag kom försent till röst- och rörelselektionen och kastades in i någon form av "radioinspelning". Hade knäpp lunch med blickar och viskningar. Svenska med en icke färdig redovisning. Engelskan var väl allmänt seg och knäpp och sen "skolk" från matten. Mmm, fina betyg det blir av sånna här dagar! 
Det är iaf nu jag är som mest tacksam över att 4P skapats, och tjejer snälla! Låt bara inte detta bli någon flummgrej i början! Jag älskar er alla tre och tillsammans är vi starka. Tack för att ni lyssnar och förstår fastän att vi känt varandra mindre än två månader. Förlåt för att jag är knäpp och konstig. Puss på er !  

Slängde mig om halsen på stackars mamma som säkert inte förstod ett skit av vad jag pladdrade om. Hon är bra, ibland. Anders är också bra. När mamma nu stack på möte och vi inte hann fortsätta prata igenom min hemska dag stannade Anders kvar och lyssnade och försökte hjälpa allt vad han kunde.
Tänk om jag bara kunde berättat allt. Det hade varit skönt! Men det funkar inte så.

Hur länge ska jag gå med blåmärken efter krattan?
//illustreradtankesyn

Sommaren 92

Måndagen var helt klart det bästa på länge! Mega super bra ! Allt gick bra, utom några små flask-, tröj- och porslinsmissöden. Jag tror att den kvällen var vad alla behövde (:
När jag åkte hem var jag helt väck. Morgonen hade väl inte riktigt kommit till mig när jag träffade Magda på bussen, stackars människa. Jag är ju iaf inte alltid sån. Jaja.
Idag har varit mest allmänt weard! Vaknade tidigt för att ta ut ett schema :s Åt frukost (!) Kom lagom i tid till bussen, hade knäpp teater med bara tjejer, seg Engelska med "trött-skratt" och stimm och sista lektionen Historia var bara helt ofokus! Sen jag kom hem har jag tryckt i mig tre fetemackor med ost, skinka och skagenröra. Jag känner mig som killen på tv som väger lite över normalvikten. Va fan händer?

Det är höst. Helt plötsligt. Jag har inte ens hunnit med det där "Hur var din sommar?". Vad har jag gjort? När kom de gula löven? Var var jag när man blev tvungen att ha skor på sig när man går genom Åhus om natten? Det är höst och det är kallt. Ta mig tillbaka till sommaren 92 när allt handlade om mammas mjölk och jag fick skrika hur mycket jag ville när jag ville utan anledning. Sommaren 92. Det, det var tider.

//illustreradtankesyn


RSS 2.0