Party like a rockstar,

Ja,
gårdagen blev väl kanske inte som jag hade tänkt men vad gjorde det när den blev till ngt bättre ? Ganska direkt efter mitt inlägg från igår kom sötungarna Elin och Michelle hit och våldgästade mig :) De tyckte det var otroligt synd om mig som satt alldeles ensam i ett stort mörkt hus (allthough jag hade det bra ;p) så de drog med mig till Tormestorp för pizza och lite socialt umgänge. Föga visste vi... När vi kom fram satt ett helt gäng med kändisar på pizzerian och helt plötsligt blev det kramkalas. Trevligt trevligt. Efter ett tag kom Frida och Sebastian och skulle socialisera sig med resten av folket. Efter en stund kröp det fram att Sebatsian också var ensam hemma så vi bestämde oss för att förflytta oss uppåt i Tormestorp och det blev en trevlig kväll utan sprit med mycket folk :) (Det går att ha kul utan sprit !)
Idag har jag sovit till halv fem ( ! ) och jag hade sovit längre om inte mamma hade kommit hem. Mamma och Anders hade varit och hämtat Anton och att jag ska gå teater är nog det bästa val jag har gjort för guuud vilket skådespel det blev när de kom hem. Vi pratade lite och plockade upp diskmaskinen sen åkte de iväg igen till Bjärnum för att dansa. Så nu är jag ensam hemma med bror och käkar glass. Mysigt men vi har dock fått oinbjudet besök av grannungarna... Vi får väl se om jag lever efter denna kvällen.
I morgon är första dagen på sista vekcan. Känns både skönt och lite ledsamt faktiskt. Jag har haft otroligt kul där ute ! Alla har varit otroligt snälla och omtänksamma.

Lillebror, bli inte som jag när du blir stor <3

77
// illustreradtankesyn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0